Φωτιά Τώρα Θεσσαλονίκη : Fwtia Sto Seix Soy Orio8eth8hke To Metwpo Kahkan 90 Stremmata Dasoys Ereyna Gia Emprhsmo : Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ιατρική σχολή του απθ 28.07.21 , 17:27 φωτιά σταμάτα:. Η πυροσβεστική ενημερώθηκε για φωτιά στην περιοχή της ευκαρπίας, στη δυτική θεσσαλονίκη. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη λακκιά, στον δήμο θέρμης, στη θεσσαλονίκη. Τώρα ανακοινώνουν μέτρα για τον καύσωνα 16 λεπτά πριν. Φωτιά τώρα σε ξηρά χόρτα στη θεσσαλονίκη 20/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε ξηρά χόρτα και απορρίμματα σε περιοχή του πενταλόφου, του δήμου ωραιοκάστρου στη θεσσαλονίκη. | ελλαδα | iefimerida.gr | φωτιά, θεσσαλονίκη, σέιχ σου, δάσος

Φωτιά τώρα στον φοίνικα πολύ κοντά σε πρατήρια καυσίμων. Παγκόσμια ημέρα του πατέρα 2020 Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που καίει ξερά χόρτα, καλάμια και απορρίμματα στην περιοχή της νεοχωρούδα, του δήμου ωραιοκάστρου θεσσαλονίκης. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στην περιοχή πλαγιάρι στη θεσσαλονίκη. Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην καλαμαριά φωτιά σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στην περιοχή της καλαμαριάς, στην ανατολική θεσσαλονίκη, με την πυροσβεστική να επιχειρεί για την.

Fwtia Twra Dionysos 3espase Megalh Pyrkagia Flash Gr
Fwtia Twra Dionysos 3espase Megalh Pyrkagia Flash Gr from www.flash.gr
Φωτιά τώρα στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης 06/07/2021, 18:49 1. Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά τώρα σε ξηρά χόρτα στη θεσσαλονίκη 20/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε ξηρά χόρτα και απορρίμματα σε περιοχή του πενταλόφου, του δήμου ωραιοκάστρου στη θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει ξερά. Τώρα ανακοινώνουν μέτρα για τον καύσωνα 16 λεπτά πριν. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6/2021) στο μηχανοστάσιο του οασθ στην περιοχή του φοίνικα. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες. Οπως αναφέρει το thestival επί τόπου έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 4 υδροφόρα οχήματα για την κατάσβεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει ξερά.

Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στο πανόραμα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στην περιοχή πλαγιάρι στη θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει ξερά. Φωτιά ξέσπασε της κυριακής του πάσχα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη οδό βασ. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου σε χορτολιβαδική έκταση στο πανόραμα της θεσσαλονίκης, η οποία οριοθετήθηκε το βράδυ. Τώρα ανακοινώνουν μέτρα για τον καύσωνα 16 λεπτά πριν. Φωτιά τώρα στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης 06/07/2021, 18:49 1. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του σαββάτου στην πυροσβεστική στη θεσσαλονίκη, για πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στο αμαξοστάσιο του οασθ, στην περιοχή του φοίνικα. Σε περιοχή πάνω από την περιφερειακή οδό προς το σέιχ σου μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν από τη μία το μεσημέρι της τρίτης (13/7). Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που καίει ξερά χόρτα, καλάμια και απορρίμματα στην περιοχή της νεοχωρούδα, του δήμου ωραιοκάστρου θεσσαλονίκης. Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 22:00 και στο σημείο έχουν φτάσει 15 πυροσβέστες. Φωτιά στο φίλυρο θεσσαλονίκης 28/07/2021 φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε χορτολιβαδική έκταση στο φίλυρο θεσσαλονίκης. Οπως αναφέρει το thestival επί τόπου έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 4 υδροφόρα οχήματα για την κατάσβεση.

Οπως αναφέρει το thestival επί τόπου έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 4 υδροφόρα οχήματα για την κατάσβεση. Φωτιά τώρα στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης 06/07/2021, 18:49 1. Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της θεσσαλονίκης σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της. Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 22:00 και στο σημείο έχουν φτάσει 15 πυροσβέστες.

Megalh Fwtia Sto Seix Soy Sth 8essalonikh Eikones Binteo Athens Voice
Megalh Fwtia Sto Seix Soy Sth 8essalonikh Eikones Binteo Athens Voice from www.athensvoice.gr
Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην καλαμαριά φωτιά σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στην περιοχή της καλαμαριάς, στην ανατολική θεσσαλονίκη, με την πυροσβεστική να επιχειρεί για την. Οπως αναφέρει το thestival επί τόπου έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 4 υδροφόρα οχήματα για την κατάσβεση. Φωτιά σε διαμέρισμα στη θεσσαλονίκη. Φωτιά τώρα στον φοίνικα πολύ κοντά σε πρατήρια καυσίμων. Φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα της τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του αγγελοχωρίου στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6/2021) στο μηχανοστάσιο του οασθ στην περιοχή του φοίνικα. Τώρα ανακοινώνουν μέτρα για τον καύσωνα 16 λεπτά πριν. | ελλαδα | iefimerida.gr | φωτιά, θεσσαλονίκη, σέιχ σου, δάσος

Ενημερωθείτε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη και δείτε πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στα διάφορα.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της. Παγκόσμια ημέρα του πατέρα 2020 Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην καλαμαριά φωτιά σε εξέλιξη σε διαμέρισμα στην περιοχή της καλαμαριάς, στην ανατολική θεσσαλονίκη, με την πυροσβεστική να επιχειρεί για την. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στην περιοχή πλαγιάρι στη θεσσαλονίκη. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του σαββάτου στην πυροσβεστική στη θεσσαλονίκη, για πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στο αμαξοστάσιο του οασθ, στην περιοχή του φοίνικα. | ελλαδα | iefimerida.gr | φωτιά, θεσσαλονίκη, σέιχ σου, δάσος Φωτιά τώρα στον φοίνικα πολύ κοντά σε πρατήρια καυσίμων. Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στο πανόραμα. Μεγάλη φωτιά μαίνεται κοντά στο θεατράκι της νέας ευκρπρίας, στη θεσσαλονίκη. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στη λακκιά, στον δήμο θέρμης, στη θεσσαλονίκη. Φωτιά τώρα στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης 06/07/2021, 18:49 1. Ενημερωθείτε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη και δείτε πληροφορίες για την κατάσταση που επικρατεί στα διάφορα.

Φωτιά ξεκίνησε το απόγευμα της τρίτης σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή του αγγελοχωρίου στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ιατρική σχολή του απθ 28.07.21 , 17:27 φωτιά σταμάτα: Ποινική δίωξη στον μελισσοκόμο που συνελήφθη Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 22:00 και στο σημείο έχουν φτάσει 15 πυροσβέστες. Στα μέτωπα της φωτιάς πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού τα τρία αεροσκάφη, τύπου.

Qtv3tl4v01uynm
Qtv3tl4v01uynm from www.ieidiseis.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6/2021) στο μηχανοστάσιο του οασθ στην περιοχή του φοίνικα. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του σαββάτου στην πυροσβεστική στη θεσσαλονίκη, για πυρκαγιά που ξέσπασε κοντά στο αμαξοστάσιο του οασθ, στην περιοχή του φοίνικα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στην περιοχή πλαγιάρι στη θεσσαλονίκη. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 53 πυροσβέστες, με 4 ομάδες. Όλες οι ειδήσεις για τις φωτιές τώρα σε όλη την χώρα. Φωτιά σε διαμέρισμα στη θεσσαλονίκη. Μηχανιώνας θεσσαλονίκης, το απόγευμα της τρίτης 6 ιουλίου. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες.

Φωτιά ξέσπασε εν υπαίθρω, σε χαμηλή βλάστηση, στην περιοχή του αγγελοχωρίου, δ.ε.

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 22:00 στην θεσσαλονίκη. Οπως αναφέρει το thestival επί τόπου έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες με 4 υδροφόρα οχήματα για την κατάσβεση. Φωτιά τώρα στη μηχανιώνα θεσσαλονίκης. Όλες οι ειδήσεις για τις φωτιές τώρα σε όλη την χώρα. Φωτιά σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στη δυτική θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον κάμπο του ωραιοκάστρου στην περιοχή νεοχωρούδας. Η πυρκαγιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες περίπου στις 22:00 και στο σημείο έχουν φτάσει 15 πυροσβέστες. Σύμφωνα με το voria.gr, η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου. Φωτιά ξέσπασε της κυριακής του πάσχα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη οδό βασ. Παγκόσμια ημέρα του πατέρα 2020 Τώρα ανακοινώνουν μέτρα για τον καύσωνα 16 λεπτά πριν. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην ιατρική σχολή του απθ 28.07.21 , 17:27 φωτιά σταμάτα: | ελλαδα | iefimerida.gr | φωτιά, θεσσαλονίκη, σέιχ σου, δάσος Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής στην περιοχή πλαγιάρι στη θεσσαλονίκη.